Vind het beste zonnescherm voor uw woning in West-Vlaanderen

Beste klant, Holstra is gesloten van vrijdag 19 juli om 12u tem zondag 18 augustus. Wij zijn terug beschikbaar vanaf maandag 19 augustus.
Onze toonzalen zijn terug open vanaf 20 augustus.

Tijdens ons verlof kan je voor een herstelling aan een door ons geplaatst product contact opnemen via mail : service@holstra.be

Voor dringende herstellingen is onze servicedienst van wacht
op werkdagen tussen 9u30 en 16u te bereiken op 056 42 22 86 en druk op 9.

Zonnescherm West-Vlaanderen

zonnescherm

Het geschikte zonnescherm voor uw woning in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar het gepaste zonnescherm voor uw woning in West-Vlaanderen? Dan moet u bij Holstra zijn. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan zonwering en zonneluifels aan zodat u schaduwplekken kunt creëren in en rond uw woning. Een zonnescherm hangt in principe gewoon voor uw raam en kunt u zelf in- en uitrollen zodra de zon in uw ogen begint te schijnen of het te warm wordt. Zonneluifels zijn dus enkel zichtbaar wanneer u ze effectief gebruikt.

  • Trouwe adviseur en installateur
  • Solide producten en een onberispelijke installatie
  • Poorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkapping

Plan uw bezoek in de showroom

  • Trouwe adviseur en installateur
  • Solide producten en een onberispelijke installatie
  • Poorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkapping

De voordelen van een zonnescherm

Het grootste voordeel van een zonnescherm is dat het een zonwerend effect heeft. Wanneer u kiest voor zonneluifels op uw terras kunt zich hieronder in de zomer heerlijk koel terugtrekken in de schaduw. Onze zonwering voor terrassen is zowel geschikt voor brede als smalle gevels, dus u vindt gegarandeerd een zonnescherm dat bij uw woning past. Naast het terras koel houden, houden zonneluifels ook uw woning koel. Dankzij een terrasoverkapping wordt het zonlicht in huis ook gedempt, waardoor er automatisch minder warmte in huis komt. Bovendien zorgt zo’n zonnescherm ervoor dat u geen last heeft van licht dat reflecteert op uw tv of andere schermen. Ook uw meubels gaan langer mee, omdat ze geen last meer hebben van verkleuring door de felle zonnestralen. Ook met screens houdt u de zon tegen en heeft u dezelfde voordelen.

Bekijk ook onze andere producten

Kom langs in één van onze winkels

In één van onze toonzalen in West-Vlaanderen vindt u gegarandeerd de zonneluifels die perfect bij uw woning passen. Naast alle mogelijke zonwering, vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod aan garagepoorten. Indien u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contacteer ons