Holstra

Openingsuren: DI - VRIJ: 9u30 - 12u & 14u - 18u | ZA: 9u30 - 12u & 14u - 17u

december = rolluikenmaand

Wij zorgen voor de zon in december!

Wilt u een nieuwe garagepoort?

Kom eens langs in 1 van onze toonzalen, steeds welkom zonder afspraak.

december = rolluikenmaand

Wij zorgen voor de zon in december!

Interesse in het plaatsen van een terrasoverkapping?

kom eens langs in 1 van onze toonzalen, steeds welkom zonder afspraak.

december = rolluikenmaand

Wij zorgen voor de zon in december!

Interesse in zonwering?

Kom eens langs in 1 van onze toonzalen, steeds welkom zonder afspraak.

Op zoek naar een geschikte zonwering?

Kom eens langs in 1 van onze toonzalen, steeds welkom zonder afspraak

Uw adviseur en installateur van poorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen

Trouwe adviseur en installateur

Holstra is trouwe adviseur en installateur van poorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen van hoogwaardige A-merken. Geen realisatie zonder advies; geen advies zonder de expertise van onze mensen en hun zorg om uw project.

Welkom nuchterheid

Onze West-Vlaamse roots laten zich stevig voelen in alles wat we doen: oprecht advies, solide producten en een onberispelijke installatie, tot het écht af is. En dat alles in klare taal en een open sfeer; want daar houden West-Vlamingen van.

Holstra_Icoon20jaar_02_wit.png

20 jaar Holstra

Holstra installeert al 20 jaar sectionale poorten. Met 8 montageploegen, centraal gevestigd in West-Vlaanderen, zijn wij steeds dicht in uw buurt. Schakel ons in voor de installatie van uw poort, zonwering, rolluiken en terrasoverkapping.

Onze producten

poorten2.jpg
poorten

Schakel ons in om uw oude poort te vervangen, of om een garagepoort te voorzien bij uw residentiële of industriële nieuwbouwproject. We adviseren u op het gebied van comfort, veiligheid, techniek en esthetiek.

zonwering.jpg
zonwering

Of het nu gaat om verticale zonwering of dakzonwering, doekzonwering of structurele zonwering, ons team helpt u zoeken naar de zonwering die het best geschikt is voor uw woning of veranda.

rolluiken2.jpg
rolluiken

Holstra is de ideale partner voor uw raam- en deurconstructeur. Wij plaatsen voorzetrolluiken, dakraamrolluiken, XXL-rolluiken. Bovendien herstellen of vervangen we uw oude inbouwrolluiken. We zorgen ook voor de automatisatie.

outdoor.jpg
outdoor

We beschutten u tegen zon, wind en regen dankzij zonneluifels, terrasoverkappingen en windschermen. Maak het bovendien warm met elektrische terrasverwarming.
 

mockup-magazine-3.png

Holstra magazine, boordevol tips

U leest er o.a. tips voor de najaarszon, toelichting over één van onze projecten, waarom u zonwering moet overwegen, ook in de winter ... Een gedrukt exemplaar kunt u meenemen bij een bezoek aan onze showrooms.