terrasoverkappingen in (eigen) stijl - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


10
Jan

terrasoverkappingen in (eigen) stijl

Je hoort wel eens dat het de helft van de dagen regent in België. De officiële cijfers van het KMI zijn iets opti-mistischer. Tussen 1991 en 2020 regende het gemiddeld  142 dagen per jaar.
Met andere woorden, 39% van de dagen valt er minstens een drupje – en soms veel meer. En dan heb-ben we het nog niet over de wind gehad of de gemiddelde jaartemperatuur van 12°C.


VOOR ALLE SEIZOENEN
Maar je hoeft niet naar het zuiden te verhuizen om te genieten van het betere buitenleven. Er bestaat een prima oplossing om je in de tuin of op je terras tegen de elementen te beschermen: een terrasoverkapping.
Al dan niet voorzien van glazen wanden om de wind tegen te houden. Je kan opteren voor warmtestralers zodat je echt in elk seizoen kan buitenzitten. Of kies voor een verstelbaar dak dat je beschut tegen regen of zon, maar desgewenst ook de zonnestralen (gedeeltelijk) doorlaat. De mogelijkheden van zo’n terrasoverkapping zijn eindeloos. 


Met een terrasoverkapping zal je veel meer tijd doorbrengen in je eigen tuin. Koken onder vrienden, feesten, sporten, vergaderen, relaxen en… waarom niet: overnachten. Het kan allemaal.


PERFECT GEPERSONALISEERD
Natuurlijk kies je niet voor de eerste de beste terras-overkapping, maar voor een Renson overkapping, made in Belgium. Wist je dat je je Renson pergola, tuinkamer, poolhouse of tuinpaviljoen tot op de millimeter en tot in de kleinste details kan personaliseren? 

Deze zes design styles helpen je op weg naar debuiten-leefruimte van je dromen.  
Earth Oasis
Onder een aards-bruine terrasoverkapping met Fixscreens en Loggiawood schuifpanelen in warme, zuiderse kleuren waan je je op vakantie in eigen tuin. Dik geweven buiten- gordijnen met een ambachtelijke uitstraling zorgen voor de finishing touch.


Pure Essence
Terug naar de essentie onder een overkapping in een zachte  neutraal-beige kleur. De pasteltint kan doorgetrokken wor-den in de Fixscreen en Loggiascreen Canvas schuifpanelen met geweven doek. Verfijnd geweven buitengordijnen ver-volledigen de dromerige sfeer. 


Tech Cocoon
Durf te experimenteren met dynamische kleuren in meubilair en decoratie: De transparantie van een witte overkapping met Fixscreens, Loggiapanelen, glazen schuifwanden of gordijnen leent zich daar perfect voor. 

Spiritual Harmony
Een tuinpaviljoen waar de zwartbruine basisconstruc-tie extra verfijnd oogt in combinatie met hout en textiel. Daklamellen in een walnoot wooddesign. Loggiawood schuifpanelen of Fixscreens en Loggiascreen Canvas pane-len met zwart/bruin geweven doeken.


Crystal Lounge
De kleur van de zachtgrijze tuinconstructie in combinatie met witte daklamellen keert terug in de Fixscreen doeken  en de semi-transparante buitengordijnen. Strakke Loggialu Plano schuifpanelen doen de grenzen tussen buiten en binnen helemaal vervagen. 


Idyllic Garden 
Een warmgrijze structuur met olijfgroene ondertoon vormt de basis van deze overkapping. Dezelfde schakeringen keren terug in de Fixscreens en buitengordijnen in 2 tin-ten. Loggiawood panelen met lamellen in thermo-es maken het geheel af. 

Natuurlijk kan je ook steeds je eigen persoonlijke stijl hanteren en een eigen combinatie maken!

Delen op:

alle6