Partners - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Gefundeerd partnership

Als uw technische partner bieden we een specifiek professioneel pakket dat speciaal werd samengesteld voor professionals. 

Holstra_icoon-advies

Meer rendement; minder zorgen

Een deelproject met poorten, zonweringen of rolluiken uitbesteden, levert u beslist meer op. Zo hoeft u zich niet langer te bekommeren over specifieke technische materie die geen core business voor u betekent, want u kiest voor een specialist. U wint tijd die u kan investeren in zaken die maximaal rendabel voor u zijn. En ten slotte wint u geld, want een slimme combinatie van de vorige leidt meer dan waarschijnlijk tot een hogere netto-opbrengst.

Holstra_icoon-sparring

Sparringpartner

Uw plan wordt door onze projectleiders praktisch en doelgericht benaderd. Als technische partner koppelen we positief-kritisch terug om het ontwerp waar nodig te optimaliseren en zowel technisch, praktisch als organisatorisch volmaakt in te vullen. Op die manier kan en mag u het beste verwachten; voor, tijdens en na een project.

Holstra_icooon-transparantie

Transparantie troef

Onze aanpak steunt op helderheid en openheid, op elk moment. U bepaalt zelf hoe ons partnership concreet wordt ingevuld, want wij stellen ons flexibel op. Enkel als uitvoerder, of als adviseur én uitvoerder, al dan niet met de inzet van onze showrooms.

Holstra_icoon-totaaloplossing

Beter zeker

Een woord is een woord; en daar houden we ons aan. Dankzij onze specialisatie, onze solide achtergrond en de bedrijfscultuur waarin we werken, kunnen we u garanties geven én gemoedsrust beloven. Zo is er op het vlak van prijs en planning geen plaats voor speculatie. Bovendien leveren we geen product af, maar een totaaloplossing. Eén enkele partner neemt het volledige deelproject onder de arm en zet volgens afspraak de punten op de i.

Holstra_icoon-uwtaal

Wij spreken uw taal; en omgekeerd

Met drie functioneel gekozen vestigingen in West-Vlaanderen zijn we omnipresent in onze provincie. Voor onze klanten zijn we dus steeds dichtbij en nooit veraf. Letterlijk als info- en servicepunt; maar ook figuurlijk, want onze West-Vlaamse roots nemen we mee in onze manier van denken, werken en communiceren. Wij spreken altijd en overal uw taal; en omgekeerd.

Holstra_icoon-Amerken

Partner van A-merken

Onze partners zijn fabrikanten van hoogwaardige A-merken. Hun R&D-afdelingen ontwikkelen permanent, waar wij en u de vruchten van plukken. Denk maar aan écht maatwerk voor uw projecten, uitgebreidere systeemgaranties en kleine of grote innovaties die de markt vóór zijn. Ondanks de duurzame relaties met vooraanstaande leveranciers, is Holstra niet gebonden aan bepaalde fabrikanten, merken of producten. Zo blijven we onafhankelijk en vooral objectief om op elke projectvraag het juiste antwoord te kunnen bieden.

Eenvoud die siert

Dankzij ervaring en gezond verstand weten we een professionele samenwerking vlot te faciliteren. De handige Holstra Pro Deal zet topmodellen in één overzicht, zodat u die op uw beurt eenvoudig kan presenteren aan uw klanten.

Onze producten

poorten2
poorten

Schakel ons in om uw oude poort te vervangen, of om een garagepoort te voorzien bij uw residentiële of industriële nieuwbouwproject. We adviseren u op het gebied van comfort, veiligheid, techniek en esthetiek.

zonwering
zonwering

Of het nu gaat om verticale zonwering of dakzonwering, doekzonwering of structurele zonwering, ons team helpt u zoeken naar de zonwering die het best geschikt is voor uw woning of veranda.

rolluiken2
rolluiken

Holstra is de ideale partner voor uw raam- en deurconstructeur. Wij plaatsen voorzetrolluiken, dakraamrolluiken, XXL-rolluiken. Bovendien herstellen of vervangen we uw oude inbouwrolluiken. We zorgen ook voor de automatisatie.

outdoor
outdoor

We beschutten u tegen zon, wind en regen dankzij zonneluifels, terrasoverkappingen en windschermen. Maak het bovendien warm met elektrische terrasverwarming.