Terrasoverkappingen - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Outdoor

Geniet extra lang op uw terras dankzij een terrasoverkapping

Bent u een echte outdoorfan en bent u dus niet alleen op zoek naar schaduw, maar ook naar bescherming tegen regen en wind, om langer te kunnen genieten van uw terras? Een terrasoverkapping kan een mooie aanvulling zijn op uw woning.

Terrasoverkappingen van Renson

De terrasoverkappingen van Renson zorgen voor een sfeervolle buitenruimte. Vertrekkende van de beproefde Renson-systemen maken wij van elk project iets unieks, passend bij uw woning en aangepast aan uw noden.

Zo zijn er de systemen met platte daken, waarbij het dak bestaat uit kantelbare aluminium lamellen. Deze kunnen vrijstaand geplaatst worden op 4 kolommen, of in aanbouw aan de woning. De 150 graden kantelbare lamellen zorgen ervoor dat u heer en meester bent over zon en schaduw. In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdichte overkapping met geïntegreerde waterafvoer. 

Screens tegen wind, met privacy

De Renson Algarve is het slankste systeem maar heeft het minst uitbreidingsmogelijkheden. De Renson Camargue kan uitgerust worden met geïntegreerde screens zodat ook de laaghangende zon onder uw greep valt. De screens fungeren eveneens als windscherm en zorgen voor privacy op uw terras. Ook loggia-schuifpanelen of een glazen schuifwand behoren tot de opties bij een Renson Camargue. 

Het paradepaardje onder de lamellendaken is ongetwijfeld de Renson Skye. Niet alleen kunnen de lamellen 150° kantelen, ze kunnen ook nog eens wegschuiven. Zowel het dak van de Skye als van de Algarve is ook afzonderlijk verkrijgbaar om in te bouwen in uw eigen creatief ontwerp.

Terrasoverkappingen met hellend dak

Bij de terrasoverkappingen met hellend dak bestaat het dak steeds uit een 100% waterdicht doek. De hellende daken met doek hebben als voordeel dat het dak volledig intrekbaar is, voor een optimaal behoud van lichtinval in de woning wanneer dat gewenst is. 

De Renson Lapure is de elegantie zelve; het oprolbare doek is aan vier zijden opgespannen dankzij de fixscreen-technologie, wat resulteert in een uiterst strak afdak, met op het uiteinde twee slanke kolommen. Eventuele afscherming van voor- of zijkant kan door losstaande elementen in onderbouw.  

Welke overkapping u ook kiest; elk systeem kan volledig afgewerkt worden met geïntegreerde ledverlichting, terrasverwarming en zelfs audio.

Ontdek de mogelijkheden van de verschillende modellen in onze toonzalen, of neem contact op voor een gezamenlijk bezoek aan de fabriek of een bestaande realisatie.

Bekijk ook onze andere producten