Windschermen - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Outdoor

Windschermen op uw terras

Of uw terras nu overdekt is of niet, wij zetten u uit de wind. Informeer in onze showrooms naar de beste oplossing voor uw noden. Sommige oplossingen fungeren ineens ook als zonwering, en zorgen voor privacy op uw terras. Andere oplossingen, met glas, zorgen dan net weer voor een optimale doorkijk en opwarming van uw terras.

Renson Fixscreen voor overdekte terrassen

Voor overdekte terrassen kan er gewerkt worden met een Renson Fixscreen Freestanding, Renson Loggia schuifpanelen, of met een glazen schuifwand. De Renson Fixscreen, ingezet als windscherm, heeft z’n flexibiliteit als grote troef. Met een simpele druk op de toets van uw handzender wordt uw windscherm tevoorschijn getoverd. Dankzij de fixscreen-technologie is de screen windvast, zelfs bij windstoten tot 60 km/u. Dankzij het geweven glasvezeldoek blijft het zicht op de tuin ook behouden, maar voor een optimale doorkijk naar de tuin kan er ook een crystalvenster verwerkt worden in het doek. 

Renson Loggia schuifpanelen en glazen schuifwanden

De Renson Loggia schuifpanelen kunt u dan wel niet wegtoveren zoals een screen, ze geven wel extra cachet aan uw overdekt terras en garanderen een vlotte passage. De ruime keuze aan invullingen zorgt ervoor dat er steeds een paneel is dat past bij de stijl van uw woning. Er kan onder andere gekozen worden uit houten lamellen en aluminium lamellen, vast of kantelbaar. Ook een glazen schuifwand is natuurlijk een prima windscherm en geeft u het best mogelijke uitzicht op uw tuin. Let wel op dat het glas zorgt voor behoorlijk wat opwarming van uw terras, maar dat kan evengoed net de bedoeling zijn.

Vrijstaande windschermen

Ook vrijstaande windschermen van Therma maken deel uit van ons gamma. Uniek zijn de guillotine-ramen, waarbij het windscherm horizontaal opgebouwd is uit twee delen, en het bovenste deel – manueel of elektrisch – naar beneden kan zakken. Een slimme opstelling met bijvoorbeeld plantenbakken kan ervoor zorgen dat deze windschermen quasi weggetoverd kunnen worden.

Bekijk ook onze andere producten