Outdoor accessoires - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Outdoor

Handige outdoor accessoires

Naast onze zonneluifels, terrasoverkappingen en windschermen bieden wij ook een gamma outdoor accessoires aan om uw terras helemaal af te maken of te onderhouden.

Hou het warm met elektrische terrasverwarming

Een elektrische terrasverwarming zorgt ervoor dat u ook tot in de late uurtjes kunt genieten van uw terras en neemt een pak minder ruimte in dan de varianten op gas. We hebben terrasverwarmers met een vermogen van 2000 tot wel 8000 Watt.

Creëer gezelligheid met een buitentapijt

Een buitentapijt van Dickson brengt uw woonkamer helemaal naar buiten. De tapijten van geweven vinyl zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en zijn dus extreem kleurvast, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Er is keuze uit 14 kleuren voor het tapijt zelf, en nog eens 38 verschillende randafwerking. Download de app in de App Store of in Google Play om uw tapijt te simuleren. 

Maak alles schoon met onze onderhoudsproducten

Om uw aluminium buitenconstructies en uw buitentextiel er altijd spik en span te laten uitzien bieden we een reeks onderhoudsproducten aan. Er is een set voor het reinigen, vernieuwen en beschermen van aluminium, er is een set voor acryldoeken (zonneluifels, kussens …) en een product voor glasvezeldoeken (screens, tuinmeubilair, buitentapijt).

Onze outdoor accessoires zijn verkrijgbaar via onze webshop of in onze showrooms. 

Bekijk ook onze andere producten