Horizontale doekzonwering - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Zonwering

Beheers licht met buitenzonwering

Horizontale doekzonwering zorgt voor een optimale beheersing van binnenvallende zonnestralen bij alle horizontale of schuinliggende beglazing zoals lichtstraten, skylights of veranda’s. Een lichtstraat of veranda brengt veel daglicht binnen, maar die mag het interieur uiteraard niet ongewenst opwarmen. Ook hier is buitenzonwering dus een must.

Zonwering voor veranda

De Renson Vegascreen speelt met zijn elegante slanke kast perfect in op de hedendaagse glasbouwtechniek en laat zich optimaal combineren met alle bouwstijlen. Met een maximum oppervlakte van 27 m², of zelfs 48 m² gekoppeld, wordt de Vegascreen voornamelijk toegepast bij de grotere verandadaken. Graag prijzen voor uw veranda zonwering? Contacteer ons vrijblijvend! (link naar contactpagina)

Renson Topfix voor kleinere lichtstraten

Compactere lichtstraten, met afmetingen tot 12 m² (of 18 m² gekoppeld), kunnen uitgerust worden met de Renson Topfix. Door de combinatie van een nieuwe revolutionaire spantechniek en de gerenommeerde Fixscreen-technologie wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd en een windbestendigheid tot een windbelasting van wel 120 km/u. De compacte kastafmetingen (100 mm x 100 mm) garanderen een perfecte integratie in uw architectuur. 

Bekijk ook onze andere producten