Industriële poorten voor uw bedrijf - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Poorten

Geef uw bedrijf die unieke uitstraling

Klop gerust bij ons aan voor uw industriële bouwproject. Onze industriële poorten zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit, en ook hier zijn tal van mogelijkheden om uw bedrijf een unieke uitstraling te geven. Ons ruim aanbod aan beslagtypes zorgt ervoor dat de ruimte in uw magazijn of loods op de meest efficiënte manier benut wordt.

Industriële rolpoorten, rolhekkens en snelroldeuren

Naast industriële sectionale poorten hebben wij een ruim gamma aan aanverwante producten en systemen waardoor wij de ideale totaalpartner zijn voor uw bedrijf. Denk maar aan industriële rolpoorten, rolhekkens, en snelroldeuren.

Ruim gamma stalen loopdeuren

Ook ons gamma aan stalen loopdeuren is op zijn minst impressionant te noemen; multifunctionele stalen deuren, branddeuren, rookwerende deuren, geluidsisolerende deuren, inbraakwerende deuren tot zelfs kogelwerende deuren. Voor dit ruim gamma aan deuren fungeren wij overigens als importeur en groothandel voor het Duitse Teckentrup.

Snelle en betaalbare dienst na verkoop

Maar uiteraard kunt u ook beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Wij onderscheiden ons door een betaalbare en snelle dienst na verkoop. In verlofperiodes kunt u zelfs beroepen op onze servicelijn!

Bekijk ook onze andere producten