Designpoorten voor uw woning - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Poorten

Kies voor een unieke poort

Bent u op zoek naar een unieke poort? Een echte eyecatcher aan uw woning? Of net heel subtiel – quasi onzichtbaar – geïntegreerd in uw gevel? Holstra kruipt samen met u en uw architect achter de tekentafel.

Houten poorten met klassieke uitstraling

Voor de landelijke woning of pastorijwoning maken wij houten poorten met een klassieke look, getooid met makelaar en plint, maar met het comfort én de technologie van een moderne poort. U hebt de keuze uit tropische houtsoorten die hun natuurlijke look behouden, of voor een afgelakte uitvoering in een kleur naar keuze. Afhankelijk van uw specifieke wensen, of de technische mogelijkheden, kunt u opteren voor een sectionale poort of een kantelpoort als basis.

Moderne gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt bij moderne woningen voor een accent die uw woning pas écht af maakt. De diversiteit aan types gevelbekleding is tegenwoordig eindeloos. U kunt kiezen voor aluminium of hout, horizontaal of verticaal, en telkens in verschillende variëteiten. Enkele gekende types zijn de LINIUS en LINARTE (Renson), ALINEL, Free Willy, Woodface …

Het aanbod aan gevelbekleding biedt de opportuniteit om uw garagepoort naadloos in uw gevel te integreren. U kunt beroep op ons doen enkel voor de mechaniek, waarbij wij graag een partner en adviseur zijn voor uw aannemer-gevelbekleding. Of we kunnen het volledige project uitvoeren in eigen beheer: poortmechaniek en gevelbekleding, inclusief het plaatsen van een regenscherm, de geventileerde draagstructuur en eventueel zelfs de isolatie van de vaste geveldelen.

Bekijk ook onze andere producten