Voorzetrolluiken - Holstra

Beste klant, Holstra is gesloten van vrijdag 19 juli om 12u tem zondag 18 augustus. Wij zijn terug beschikbaar vanaf maandag 19 augustus.
Onze toonzalen zijn terug open vanaf 20 augustus.

Tijdens ons verlof kan je voor een herstelling aan een door ons geplaatst product contact opnemen via mail : service@holstra.be

Voor dringende herstellingen is onze servicedienst van wacht
op werkdagen tussen 9u30 en 16u te bereiken op 056 42 22 86 en druk op 9.

Rolluiken

Geniet van de voordelen van rolluiken

Indien uw woning niet voorzien werd van traditionele inbouwrolluiken, maar u toch wilt genieten van de voordelen die rolluiken te bieden hebben, dan kunt u opteren voor voorzetrolluiken. De rol zit dan aan de buitenzijde van uw woning, opgeborgen in een afgewerkte, aluminium omkasting.

Voorzetrolluiken zorgen voor een optimale verduistering, kunnen fungeren als zonwering en verhogen de veiligheid van uw woning. De aluminium lamellen zijn tegenwoordig opgeschuimd waardoor ze ook een isolerende rol vervullen, met energiebesparing als troef. Ook straatlawaai en contactgeluid van regen of hagel wordt getemperd.

De omkasting aan de buitenzijde is een noodzakelijk kwaad maar wordt zo compact mogelijk gemaakt. Door kleine, maar stevige, aluminium lamellen is de oproldiameter vrij beperkt. De kast kan gekozen worden met een hoekige of afgeronde vorm en is beschikbaar in alle RAL-kleuren, in satin, mat of structuurlak.

Automatische rolluiken dankzij Somfy

De motoren van Somfy met ingebouwde ontvanger worden bediend met een hand- of wandzender. Hierdoor is er geen kap- of schijfwerk voor de schakelaar, en wordt ook een minder esthetische opbouwschakelaar met kabelgootjes vermeden. De voeding naar de motor zelf kan meestal op creatieve wijze subtiel worden weggewerkt.

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Is er absoluut nergens elektriciteit in de buurt van het raam, dan bieden voorzetrolluiken op zonne-energie de redding. Deze rolluiken zijn volledig autonoom en functioneren dus ook bij stroompanne, ideaal voor een vluchtweg.

Bekijk ook onze andere producten