Voorzetrolluiken - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Rolluiken

Geniet van de voordelen van rolluiken

Indien uw woning niet voorzien werd van traditionele inbouwrolluiken, maar u toch wilt genieten van de voordelen die rolluiken te bieden hebben, dan kunt u opteren voor voorzetrolluiken. De rol zit dan aan de buitenzijde van uw woning, opgeborgen in een afgewerkte, aluminium omkasting.

Voorzetrolluiken zorgen voor een optimale verduistering, kunnen fungeren als zonwering en verhogen de veiligheid van uw woning. De aluminium lamellen zijn tegenwoordig opgeschuimd waardoor ze ook een isolerende rol vervullen, met energiebesparing als troef. Ook straatlawaai en contactgeluid van regen of hagel wordt getemperd.

De omkasting aan de buitenzijde is een noodzakelijk kwaad maar wordt zo compact mogelijk gemaakt. Door kleine, maar stevige, aluminium lamellen is de oproldiameter vrij beperkt. De kast kan gekozen worden met een hoekige of afgeronde vorm en is beschikbaar in alle RAL-kleuren, in satin, mat of structuurlak.

Automatische rolluiken dankzij Somfy

De motoren van Somfy met ingebouwde ontvanger worden bediend met een hand- of wandzender. Hierdoor is er geen kap- of schijfwerk voor de schakelaar, en wordt ook een minder esthetische opbouwschakelaar met kabelgootjes vermeden. De voeding naar de motor zelf kan meestal op creatieve wijze subtiel worden weggewerkt.

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Is er absoluut nergens elektriciteit in de buurt van het raam, dan bieden voorzetrolluiken op zonne-energie de redding. Deze rolluiken zijn volledig autonoom en functioneren dus ook bij stroompanne, ideaal voor een vluchtweg.

Bekijk ook onze andere producten