Residentiële stalen poorten - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Poorten

Residentiële stalen poorten

Teckentrup voor duurzame poorten

Voor ons residentieel poortengamma kiezen wij voor het Duitse kwaliteitsmerk Teckentrup. U kunt kiezen uit wel 14 verschillende panelen, telkens 40 mm geïsoleerd, met stalen oppervlak. De innovatieve mechaniek van Teckentrup, met zijn afgeschermd multi-verenpakket, staat garant voor souplesse en duurzaamheid.

Lakwerk poort inhouse

Het lakwerk van uw poort gebeurt volledig in eigen beheer, in onze eigen lakkerij. Daardoor krijgt u een ruimere keuze aan kleuren, met telkens verschillende afwerkingstypes zoals satin, mat of structuurlak. Voor extra bescherming kiest u best een UV-vernis.

Automatische poort dankzij lineaire motoren

De lineaire motoren van Marantec zorgen dan weer voor een optimaal comfort. De Marantec C360 is een uitstekende motor voor de enkelvoudige garagepoort, met een openingssnelheid van wel 21 cm/sec. De Marantec C380 wordt ingezet voor dubbele garagepoorten, en zelfs beperkt collectief gebruik. Deze motoren bieden wij standaard aan met een geruisloze en onderhoudsvriendelijke tandriem, en 2 handzenders.

Uiteraard is de automatisatie naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een codeklavier, badge-systeem of vingerscanner. Wie zijn poort wil bedienen met zijn smartphone opteert voor de Dexxo Pro IO van SOMFY in combinatie met een Tahoma Smart Home.

Onze techniekers komen alles vakkundig installeren. En als u dat wenst, voeren ze ook bijkomende werken uit zoals het uitbreken van uw oude poort, de elektriciteitsvoorzieningen of zelfs het plaatsen van een nieuwe dorpel.

Bekijk ook onze andere producten