Verticale doekzonwering - Holstra

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.
Op zaterdagvoormiddag kan u terecht in onze toonzaal van Brugge, Wevelgem en Alveringem


OPENDEURDAGEN 23 en 24 september. Onze toonzalen zullen doorlopend open zijn van 9u30 tot 17u.

Zonwering

Comfortabele binnentemperatuur dankzij verticale doekzonwering

Verticale doekzonwering zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar voorkomt ook vervelende reflecties of verblinding, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Voor extra comfort kan de doekzonwering volledig geautomatiseerd worden. Zo kan steeds een optimale temperatuur gerealiseerd worden.

Renson Fixscreen

Voor onze verticale doekzonwering kiezen we voor het merk Renson. De Fixscreen van Renson bewijst al jarenlang zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe zorgt ervoor dat het doek in elke positie strak in de geleiders zit. Dit resulteert in een extreme windresistentie tot 130 km/u, wat overeenkomt met een orkaan van 12 beaufort. Op deze Fixscreen-technologie biedt Renson 7 jaar fabrieksgarantie! Met de fixscreen in gesloten positie houdt u bovendien vervelende insecten buiten. 

Door het uitgebreide gamma montagesituaties is Fixscreen zonwering geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en dit tot oppervlaktes van 22 m². Bij nieuwbouw kunnen alle onderdelen verborgen worden ingewerkt. 

  • Extreem windvast
  • Zicht naar buiten blijft behouden
  • Controle over licht
  • Controle over warmte en energie
  • Insectenwerend

Bekijk ook onze andere producten