Verticale doekzonwering - Holstra

Onze toonzalen Brugge, Wevelgem en Alveringem zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag voormiddag.

Voor onze openingsuren KLIK HIER

Op donderdag werken wij op afspraak.


Zonwering

Comfortabele binnentemperatuur dankzij verticale doekzonwering

Verticale doekzonwering zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar voorkomt ook vervelende reflecties of verblinding, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Voor extra comfort kan de doekzonwering volledig geautomatiseerd worden. Zo kan steeds een optimale temperatuur gerealiseerd worden.

Renson Fixscreen

Voor onze verticale doekzonwering kiezen we voor het merk Renson. De Fixscreen van Renson bewijst al jarenlang zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe zorgt ervoor dat het doek in elke positie strak in de geleiders zit. Dit resulteert in een extreme windresistentie tot 130 km/u, wat overeenkomt met een orkaan van 12 beaufort. Op deze Fixscreen-technologie biedt Renson 7 jaar fabrieksgarantie! Met de fixscreen in gesloten positie houdt u bovendien vervelende insecten buiten. 

Door het uitgebreide gamma montagesituaties is Fixscreen zonwering geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en dit tot oppervlaktes van 22 m². Bij nieuwbouw kunnen alle onderdelen verborgen worden ingewerkt. 

  • Extreem windvast
  • Zicht naar buiten blijft behouden
  • Controle over licht
  • Controle over warmte en energie
  • Insectenwerend

Bekijk ook onze andere producten