Wij zorgen voor zon in december! - Holstra

Openingsuren: DI - VRIJ: 9u30 - 12u & 14u - 18u | ZA: 9u30 - 12u & 14u - 17u

Wij zorgen voor zon in december!

Nu de koude winterperiode eraan komt, willen wij graag onze rolluiken in de kijker zetten. Rolluiken zijn nog steeds de ideale oplossing voor warmte-en koude-beheersing in de woning.

Bovendien kunnen ze volledige privacy garanderen.
Met een automatische bediening kan je alles vanop afstand bedienen en controleren.
Geprogrammeerde weekscenario's of een timerfunctie wekken de indruk dat er iemand thuis is, of zorgen voor extra comfort.

We merken steeds meer een stijgende vraag naar rolluiken op zonne-energie. Onze leverancier Building Plastics zorgt voor rolluiken met een kwalitatieve Somfy motor, die werkt op een batterij, opgeladen via een zonnepaneeltje.

Gemotoriseerde voorzetrolluiken zijn nu dus ook mogelijk als er geen stroom aanwezig is. Een paar zonnestraaltjes zijn genoeg om de batterij op te laden.

Omdat elk zonnestraaltje in december welkom is, zorgt Holstra voor een mooie actie.


Bij elk voorzetrolluik op zonne-energie die u bij ons besteld, krijgt u een draadloze muurzender, Somfy Smoove gratis.
Vanaf 3 voorzetrolluiken op zonne-energie krijgt u zelfs een Somfy Connexoon RTS gratis. Hiermee kunt u de rolluiken bedienen via een app vanop afstand. Zo kan u gemakkelijk aan aanwezigheidsimulatie doen door de rolluiken omhoog te doen, of omlaag te laten zakken. Bovendien is het heel gemakkelijk om timers of scenario's in te stellen om de rolluiken nog vlotter te bedienen.

Kom eens langs in 1 van onze showrooms, of contacteer ons voor meer info.

Delen op:

nieuwsfoto.png