Rolluiken

Rolluiken voor uw woning

Isolatie en veiligheid spelen zijn niet te onderschatten aandachtspunten in een hedendaagse woning. Rolluiken kunnen daar een belangrijke rol in spelen. De mogelijkheden reiken tegenwoordig heel wat verder dan de klassieke, witte PVC rolluiken. Wij bieden rolluiklamellen in zowel PVC als aluminium, in diverse lamelhoogtes en in een brede waaier aan standaardkleuren.

Geen rolluiken voorzien in uw woning? Onze compacte voorzetrolluiken, met rechthoekige, of met ronde kast, kunnen een oplossing voor u zijn!

Ook voor uw dakraam zorgt een rolluik voor bijkomende veiligheid, een betere isolatie en minder geluidshinder. Een dakraamrolluik van Velux of Atix kan uw nachtrust optimaliseren.

Wij demonstreren onze rolluiken graag in onze showroom!

Wij motoriseren uw huidige rolluiken!

Wist u dat uw huidge rolluiken kunt motoriseren, zonder dat u het volledige rolluik dient te vernieuwen? 
Wij hebben er onze specialiteit van gemaakt om bestaande rolluiken, in PVC, aluminium of hout, te motoriseren zonder kap- of breekwerk!

Informeer u in onze showroom, of maak een afspraak bij u thuis met onze adviseur.

Rolluiken voor uw zwembad

Wenst u een grotere veiligheid rondom uw zwembad, of ziet u ook elk jaar de energiefactuur oplopen? Dan is een zwembadrolluik van Aquarol zeker iets voor u. Dit rolluik biedt u een volledige bescherming. De unieke vormgeving en het waterdichte 3-kamersysteem bieden een goede isolatie tegen het afkoelen van het opgewarmde water en de combinatie is zo sterk dat het pantser een volwassen persoon kan dragen

Rolluiken Dakraamrolluik Velux Roto
Voorzetrolluik Minirol Wevelgem
  • Rolluiken Dakraamrolluik Velux Roto
  • Voorzetrolluik Minirol Wevelgem